Telefontid måndag-fredag
08:00 – 09:00
Tel. 076 – 39 81 898
Besökadress:
Klovstensvägen 14
31136 Falkenberg

 

 

Utbildning:
Diplomerad Hypnos Coach av Hypnotisören Fredrik Praesto.
http://www.praesto.com

Avslappningslärare med stresshantering ,
mental & emotionell träning på Skolan för Helhetsterapi.
http://www.helhetsterapi.se

Jag har även gått kurs i taktil massage.
Har även gått kursen Lagar, regler & etik för terapeuter.
Av Maja Wolt.

Som terapeut är det viktigt att veta
vilka lagar och regler som gäller.
Det är en säkerhet för klienten och även för terapeuten själv.

Har klientförsäkring.

Innehar F-Skattsedel.

Hej.

Jag heter Ingegerd Nilsson och jag bor med min sambo i Falkenberg. År 2009 utbildade jag mig till hypnoscoach och det är ett val jag aldrig har ångrat. Jag älskar mötet med nya människor och jag mår bra när jag får chansen att hjälpa andra.

För flera år sedan insåg jag att mitt liv inte harmoniserade med mitt hjärta. Jag sökte då efter nya utmaningar och gick olika utbildningar och kurser som handlar om hälsa och välbefinnande. Jag började mer och mer fascineras av våra kroppar och vårt inre och jag kände att jag hittat min plats här i livet. Det är otroligt spännande att få jobba med människor och kroppens inre kraft.

Det finns så många människor som mår dåligt av en eller annan orsak. Jag har själv haft problem under min uppväxt och det har inte alltid varit helt enkelt. Jag har lagt många år på att bearbeta händelser och känslor i mitt liv och jag känner hur mycket det har hjälpt mig och hur bra jag mår. Nu vill jag hjälpa andra.

År 2010 startade jag en egen firma som jag gav namnet Harmonigläntan som jag har i en lokal hemma hos mig på Klovstensvägen i Falkenberg. Ni är välkomna att ta kontakt med mig så att jag kan berätta mer om mig och mitt företag.

Ingegerd Nilsson